Kisberény, Petőfi S. u. 1/D.
Tel: 06 20 385-1890
E-mail: info@jogakozpont.com
Életegyensúly Alapítvány Jógaközpont
Vissza a kezdőoldalra Alapítványunk célja Jógáról általában, jóga típusai, jógatábor Masszázsról általában, masszázs technikák Reflexológiáról általában Aktualitások, hírek, újdonságok! Kapcsolatfelvétel

Kaya Kalp Jóga

A Kaya Kalp Jógában a Kaya jelentése test, a Kalp jelentése újra alkotás, a Kaya Kalp Jóga a test megfiatalítását jelenti. Elmélete a mértékletességen alapul.

A Kaya Kalp Yoga legfőbb előnye, hogy az öregedési folyamatokat megállítja. Segítségével megtanuljuk, hogyan vezessük le a belső feszültséget, hogyan maradjunk nyugodtak és kiegyensúlyozottak a legstresszesebb helyzetekben. A Kaya Kalp Jóga gyakorlásával teljes harmóniát érhetünk el a test, a szellem és a lélek között. A Kaya Kalp Jóga olyan utat mutat, ami mindenki számára járható.

kaya kalp yoga gyakorlat

A mai kor embere nem szereti a kötöttségeket, ezért olyan lehetőséget adunk, ahol saját tempója, igénye szerint haladhat. A Kaya Kalp Jóga nem vallási irányzat, mindenki saját meggyőződése szerint él, és javíthatja az életminőségét a jóga technikáival. A jóga gyakorlatok segítségével a test energiáját harmóniába hozzuk a természet energiájával és a természet energiáit saját harmonizálásunkra hasznosítjuk.

Jógaórák

 

Jógáról általában Bemutatkozás Képgaléria Bejelentkezés Jóganidra
Hatha Jóga Kaya Kalp Jóga Videó Órarend Jógatábor
Jógaközpont
Masszázs
Reflexológia
Alapítvány
Bemutatkozás
Jógáról általában
Hatha Jóga
Kaya Kalp Jóga
Ászanák
Pranayama
Meditáció
Képgaléria
Videó
Órarend
Jóga nidra
Masszázsról általában
Reflexológia
Alapítványunkról
Dokumentumok
Szervezeti adatok
Elérhetőség
Támogatások