Kisberény, Petőfi S. u. 1/D.
Tel: 06 20 385-1890
E-mail: info@jogakozpont.com
Életegyensúly Alapítvány Jógaközpont
Vissza a kezdőoldalra Alapítványunk célja Jógáról általában, jóga típusai, jógatábor Masszázsról általában, masszázs technikák Reflexológiáról általában Aktualitások, hírek, újdonságok! Kapcsolatfelvétel

Életegyensúly alapítványról

Az Életegyensúly alapítvány 2010-ben alakult. Elsődleges célja a jóga oktatása, népszerűsítése, illetve a jóga egészségmegőrző hatásának terjesztése. Az alapítvány nagy hangsúlyt fektetet az egészséges életmód alapelveire, az érdeklődőkkel megismertetjük az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés alternatív módjait. A jóga jótékony hatásait alkalmazzuk mozgásszervi problémák gyógyítására, kötött, merev testrészek lazítására, a test egyensúlyi állapotának helyreállítására és a fizikai, illetve szellemi kifáradással járó munka egészségre káros hatásainak ellensúlyozására. A jóga kellemes közérzetet biztosít. Kitűnően alkalmas stressz-oldásra és depresszió ellen. A jóga gyakorlatai megmozgatják, és kiegyensúlyozott működésre ösztönzik a test izmait, izületeit, a csontrendszert, a belső szerveket, az érrendszert és az agy sejtjeit.  

Az alapítvány célja

Az alapítvány további célja az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi, rehabilitációs tevékenység folytatása, egészségnevelés, a mentálhigiénés kultúra fejlesztése. Életviteli tanácsadási program kialakítása és konzultáció biztosítása. Szociális tevékenység, nevelés-oktatás, ismeretterjesztés, prevencióval kapcsolatos szolgáltatások támogatása. Egészségmegőrző programok minél szélesebb körben való megismertetése és alkalmazása. A másodlagos prevenció, azaz a betegség újbóli bekövetkezésének minél hatékonyabb megelőzése.

Alapítványunk támogatása

Jógaközpont
Masszázs
Reflexológia
Alapítvány
Bemutatkozás
Jógáról általában
Hatha Jóga
Kaya Kalp Jóga
Ászanák
Pranayama
Meditáció
Képgaléria
Videó
Órarend
Jóga nidra
Masszázsról általában
Reflexológia
Alapítványunkról
Dokumentumok
Szervezeti adatok
Elérhetőség
Támogatások