Kisberény, Petőfi S. u. 1/D.
Tel: 06 20 385-1890
E-mail: info@jogakozpont.com
Életegyensúly Alapítvány Jógaközpont
Vissza a kezdőoldalra Alapítványunk célja Jógáról általában, jóga típusai, jógatábor Masszázsról általában, masszázs technikák Reflexológiáról általában Aktualitások, hírek, újdonságok! Kapcsolatfelvétel

JÓGÁZZUNK EGYÜTT

 
Gyere, jógázz velünk, ha ellazulásra, felfrissülésre, egy jó kis mozgásra vágysz!
Vegyük kezünkbe az egészségünk irányítását őszinte elhatározással. Vigyünk több tudatosságot, célt, örömet a mindennapi életünkbe.
A jóga mindenki számára hasznos, bárki, bármikor az élete részévé teheti életkortól, nemtől, testalkattól függetlenül, mert mozdulatai az adott test állapotához igazodnak, nem kívánnak többet, mint amennyire nyúlik, vagy éppen nem nyúlik az izom. Az elfáradt, merev ízületeket apró, lazító mozdulataival újra életre kelti, visszahozza az életerőt a mozgó testrészek közé. Az ászanák gyakorlásával megerősödik az egész test: a csontok, az izmok, javul a testtartás, rugalmasabbá, hajlékonyabbá válunk. A szabályos légzéssel megtisztítjuk a tüdőt, a véráramot, a szerveket, lecsendesítjük a gondolatainkat. A relaxáció során elengedjük az izmainkban, az elménkben és az érzelmeinkben felhalmozódott feszültségeket.
Az ideális élet ismérvei nem a külső körülményekben keresendők, hanem BELSŐ világunkban: testi egészségünkben, érzelmi és mentális kiegyensúlyozottságunkban.
Szükséges: kényelmes szabadidőruha,
jóga matrac /polifoam/, egy kis takaró
Szeretettel várok minden érdeklődőt,
kezdőt és gyakorló jógást!
Zsuzsi (TEL: 06-20/385-1890)
Jógaközpont
Masszázs
Reflexológia
Alapítvány
Bemutatkozás
Jógáról általában
Hatha Jóga
Kaya Kalp Jóga
Ászanák
Pranayama
Meditáció
Képgaléria
Videó
Órarend
Jóga nidra
Masszázsról általában
Reflexológia
Alapítványunkról
Dokumentumok
Szervezeti adatok
Elérhetőség
Támogatások